De här naglarna ska föreställa Mimmie piggs klänning och shillueten av huvudet. Lacken jag har använt mig av är hm Berry love, Claudia White tip och just black, seche vite och essie grow stronger basecoat. Hur man gör kan ni nog klura ut själva. :)

Karin

 
Picture
Den här designen är väldigt enkel och inga specialverktyg behövs.
Jag använde: Essie all in one base, depend nr.326, o.p.i just spotted the lizard, hm topplack.
Gör så här:
1. Måla ett lager med baslack.
2. Måla ett eller fler lager med ett mörkgrönt nagellack på alla naglar ut på långfingrarna där du målar med ett guld- metallic nagellack.
3. Låt nagellacket torka länge och väl, gärna några timmar eller över en natt.
4. Ta en bit tejp och klipp ut en triangel i kanten på tejpen och sätt fast den på nageltippen. Du kan även justera hur stor triangeln blir genom att sätta tejpbiten högre eller lägre upp på nageln. På så sätt kan du använda samma tejpbit till alla naglar om den inte blir för kladdig, då får alla trianglar samma form. Men det är bäst att göra en ny tejpbit till den andra handen.
5. Måla med det guldiga nagellacket på alla naglar utom långfingrarna där du målar med det gröna.
6. Dra av tejbiten försiktigt innan nagellacket har torkat helt.
7. Måla på ett lager topplack. Om du inte blev nöjd med kanterna på triangeln kan du måla med en mycket smal pensel eller en nail art pensel och fixa till kanterna, men det blir lätt mycket värre om man inte använder tejp när du gör detta.
Linnea

 
Här är nagellacken som jag fick i julklapp. De silvriga är från ett hmset, essie lacket heter stylenomics och det gula kommer från lore'al Paris.

Karin

 
De här renarna hade jag på julafton. Lacken är två gammal bruna från depend, svart striper, vit striper. Gulligt från hm, rött lack från hm och ett rött glitterlack från kicks.

Karin

 
Picture
Som jag skrivit innan fick jag isadoras magnetnagellack av Linnea när jag fyllde år. Nu har jag hunnit testa det några gånger, men jag kan inte helt bestämma mig om jag gillar det eller inte. Man behöver lägga två lager för att det ska täcka helt så man använder bara magneten på andra lagret. lacket är enkelt att lacka med och torkar rätt så fort. Dock är det magneten som är det svåra. Man måste lägga ett ganska tjockt lager med nagellack för att magneten ska hinna göra mönstret och man måste hålla den väldigt nära. Några gånger har jag råkat nudda med magneten ute på nageltippen och det kanske inte är så fint :P. det är enklare att använda den randiga magneten än stjärnan har jag märkt. Om jag jämnför detta magnetlacken med depends är detta bättre. Har också hört att HM´s magnetlack är ska vara bra. Jag ger detta lacket 3/5

pris: cirka 70 kr för ett lack med en magnet

Karin

 
Det var ett tag sedan jag bloggade nu men här kommer iallafall en stegförstegdesign. Har använt mig av Claudia White tio och en svart striper. Topplack: seche vite
Baslack: essie grow stronger

Karin!