Picture
Nu har jag äntligen gjort en ny nageldesign! Har varit sjuk i över en vecka och har inte orkat måla naglarna eller blogga. Den här designen gjorde jag med inspiration från papegojor. Jag använde samma färger som de har på sina ryggfjädrar och blev ganska nöjd. Jag använde: Depends Beatylack som bas, Claudias Deep Love, Kubiss Nr 62 och 63, depends blå (vet ej nummret), depends quick and shine topcoat.
Beskrivningen:
1. Stryk på ett lager baslack eller beatylack.
2. Stryk på 2-3 lager Claudia Deep Love.
3. Svampa (alltså dutta med en vanlig makeup svamp med nagellack på) en lagom tjock linde tvärs över nageln med Kubiss nr 62, alltså det gula lacket.
4. Svampa med det blå lacket från den gula linjen och ner. Det spelar ingen roll om det är ner mot fingret eller ut från nageln.
5. Svampa med lite grönt (Kubiss nr 63) i ena sidan för att få lite mer effekt på det hela.
6. Stryk på topplack, gärna innan det har torkat ordentligt för att smeta ut färgerna mer. Eller stryk på lack länge så att färgerna löses upp lite grand och smetas ut mer. Låt torka och sen är det klart!

Linnea ;)

 
Picture
Här är de lack jag köpt och fått under  lovet. 2 har jag fått av mamma och 4 har jag köpt på Gekås Ullared. Dependlacket kostade 10 kr. det från Isadora kostade 69kr och alla från Gekås kostade 10 kr/st
Det orangea är depend nr. 242
Det ljusgröna är Isadoras nr. 729 Marzipan
Det svarta Clausias är nr. 157 Just black
Det silvriga är Claudias nr. 158 Sparkling silver
Det vita är Claudias nr. 137 White tip
Det rosa är Kubiss nr.46 

Karin

 
Picture
Gjorde en väldigt enkel design idag!  Började med ett lager Nivea Calciumgloss som baslack.Sedan målade jag 2 lager med Depend nr. 245. Efter det gjorde jag 5 rader polkadots vågrätt och 3 lodrätt. När det torkat satte jag dit en rosa rhinestone på olika prickar på varje hand. för att skydda stenarna lackade jag med två lager Sally Hansen diamond shine.

Karin

 
Här kommer en swatch på depend´s nr.256 utgående lack fast så snyggt. är typ en blandning av brunt och grått! Torkar fort och täcker nästan med ett lager också. 
Köpte tre andra lack samtidigt bland annat Depend´s mate topcoat. Kommer recention senare! 
Ger detta 5/5!

Karin

 
Picture
Här är min Alla hjärtans dag design. En väldigt enkel och snabbgjord design med kort torktid i mellan stegen. Denna designen tog 45 min att göra.
Jag använde:
Vit twoway-pen                                     Nivea kalciumlack
Depend nr.262                                      Sally hansen diamond shine 
Isadora Summer red 182
Mny 126A
1. Baslacka
2.måla naglarna svarta
3. gör vita hjärtan i utkanten av nageln
4.måla i det vita med rött
5. måla ett lager glitter
6. topplacka

Karin

 
Picture
Denna designen är både en design som är snabb och tar lång tid. Basfärgen måste torka helt och hållet innan man gör trianglarna därför borde man vänta minst en timme. 
För att göra trianglarna tejpar du bara med två tejpbitar och trycker till ordentligt så att det inte kommer in något lack under till. Tänk på att måla från tejpen och ut på nageln och inte mot tejpen.

Ger designen 4/5 

Karin