Picture
Målade två kompisars naglar i lördags. Blev en gammal design eftersom de tyckte den var så fin! 

Karin

 
Picture
Jag hittade ett jättesmart sätt att göra snygga och enkla toningar på en annan blogg, minns inte vilken. Det enda man behöver är två nagellack i olika färger, en plastficka, en tandpetare och en makeup svamp eller annan sorts svamp. Här är instruktionerna:
Först: Stryk ett lager baslack på nageln först, och 1-2 lager med det ljusaste lacket också. Låt torka väl, annars kan nagellacket försvinna när man duttar med svampen, och det blir aldrig snyggt!
Bild 1: Lägg ut lite nagellack nära varandra så att de nuddar varandra på plastfickan, på en yta som är lite större en nageln som du ska göra det på.
Bild 2: "Smeta" ihop nagellacken litegrann men inte jättemycket i mitten.
Bild 3: Dutta med svampen på nagellacket några gånger. Sen är det bara att dutta på nageln.
Avslutning: Det krävs åtminstone 2 lager topplack ovanpå designen för att få bort det ojämna som bildas av svampen. Det går såklart att måla någonting ovanpå toningen också, men jag tycker att det är snyggt när det bara är färger på nageln. Det kan bli lite rörigt annars.
 Här är resultatet!!

                                      Linnea ;)

 
Picture
Nu till konfirmationen tänkte jag ha mina egna långa naglar men efter en Prao-vecka i stallet var rätt många brutna så jag körde på lösnaglar. Köpte depends förlimade rosa fransk manikyr-lösnaglar. De funkar faktiskt väldigt bra!
Målade själv dit en silvrig kant och satte dit en sten på varje pekfinger. 

Tyckte det blev vädigt fint! =)

Karin! 

 
Picture
Köpte detta nagellacket igår. Det är ett av Depends sommarlack. detta lacket är utan glitter och skimmer. det  påminner lite om Isadoras Marzipan. Swatch kommer när jag testat lacket!

Karin

 
Den här designen blev jag jättenöjd med! Det ska ju egentligen vara stjärnor och inte prickar, men när jag försökte med stjärnor blev det katastrof.
Det var väldigt enkelt att göra och de enda verktyg jag använde var penslarna som sitter i locket på nagellacken, ett dottingtool och en tandpetare. Jag använde Claudias deep love, depend nr 041, Broadway striper, depends baslack och matta topplack. Jag tror inte jag behöver skriva hur jag gjorde här eftersom jag inte använde någon speciell teknik. Jag använde deep love som grundfärg på alla naglar utom på pekfingret där jag använde det blåa. Mer än så behöver jag nog inte säga!
Av: Linnea
 
Picture
Dålig bild! :P
Kom på iden att göra olika "ytor" på naglarna när jag såg ett fotografiprogram för ett par dagar sedan. De ska även se bra ut då tycker jag.
Såhär gjorde jag denna designen/
1. Måla naglarna i en basfärg.
2. Måla samma färg igen, låt det torka lite och ta sedan en grov svamp (jag använde akvariefilter) och tryck några gånger så att det bildad gropar.
3 måla en annan färg och gör samma sak igen.

Karin

 
Picture
(Lånad bild)
Hittade detta awesome sättet att göra toningar på en blogg för ett par dagar sedan. Har inte provat det än men verkar enkelt och smidigt. Såg också på en blogg att man kan göra sina egna nailstickers genom att måla på tejt och sedan klistra fast det med andra sidan på naglarna!


Karin

 
Det här är en av mina Konad designer. Den kommer från platta M60. Jag använde Konads special nail polish, depend nr 293, depend nr 223, depends topplack och baslack. Så här gjorde jag:
1. Som alltid började jag med ett lager baslack och fortsatte sen med två lager depend nr 293, det vita lacket.
2. Sen tog jag på det silvriga lacket depend nr 223, med en makeupsvamp över ca 2/3 av nageln.
3. Sen tog jag på Konad (se hur man gör på tidigare inlägg).
4. Till sist tog jag på ett lager topplack!

Linnea