Den här designen har jag sett på ett antal bloggar och tänkte att jag själv skulle göra ett försök. Jag använde faktiskt bara depends nagellack när jag gjorde detta. Jag använde: baslack, topplack, nr 293 (vitt), nr 122 (rosa) och nr 307 (orange). Det rosa och orangea kommer från depends nya sommar kollektion. Så här gjorde jag:
1: jag började med ett lager baslack och fortsatte sen med två lager av det vita
2: sen tog jag mitt dotting tool och gjorde "droppar" med det orangea på varannan nagel och rosa på de andra.
3: sen avslutade jag med ett lager topplack.
Den här designen var jätteenkel att göra och den tog inte alls lång tid heller. Snyggt, snabbt och enkelt!!
//Linnea
 
Nagelolja är olja som man använder för att stärka naglarna och nagelbanden och tillföra fukt. Nagelolja fyller även i de små hålrummen i nageln och gör så att vatten inte kan tränga in och göra nageln porös. Om man har nagellack går inte oljan igenom lacket utan stärker bara nagelbandet. det som gör att man inte kan använda vanlig matolja på naglarna är att de har föstora molekyler för att kunna tränga in i nageln.  
 
Picture
Till den här designen använde jag depend (sommarfärg) nr. 209, Maybelline new york base transparente crystal clear nr.25, HM´s plum och en smal kort nailart pensel

Jag började med att måla ett lager baslack. Efter det målade jag 3 lager depend 209. sedan tog jag min smala korta nailart-pensel och gjorde typ halva små S över hela naglen. Efter det topplackade jag. Klart!

Tid: 30-45 min

English!
To this design I have used Depend (summercolour) nr. 209, Maybelline New york base transparente crystal clear nr.25, HM´s plum and a short smal nailart-brush. 

Start with a layer bascoat, then paint 3 coats depend 209. Then take your nailart-brush and do like half smal S over the hole nail. Then it has dry, take your topcoat and paint a layer. Done!

time:30-45 min 

Karin

 
Karin och jag har bestämt att ni läsare ska få vara med och bestämma vad vi ska måla på våra naglar! Om ni har ett förslag på en speciell färg, ett mönster, en bild eller något annat som vi ska måla, kommentera och skriv vad ni tycker. Det bästa förslaget kommer jag eller Karin att måla på våra naglar. Om det finns fler än ett bra förslag kanske vi båda två kommer att måla något! Så sätt igång och skriv!!

Linnea ;)

Update english!


Karin and I have decided that the reraders should comment a design we should do! Like colour, patern, picture or what ever. We sholud paint some of the best idea. So start writing!