Nu på sommaren när man kan gå barfota i gräset och på stranden är det perfekt att måla tånaglarna! Ljusa färger med skimmer eller glitter passar bäst. Och var inte rädd för att använda starka färger som orange eller illgrönt. Ju starkare färg desto bättre, och i år är det dessutom inne med neonfärger. På den här bilden har jag Kubiss nr. 28. Den här färgen är en jättebra färg till sommaren. Den är i en ganska stark färg och har lite skimmer i. Om ni vill att färgen ska räcka länge även på tårna, så glöm inte topplacket! Men på tårna kan det vara ganska snyggt att ha lite avskavt nagellack också!

Linnea
 
Här kommer en till nageldesign. Jag har använt mig av nivea stargloss nr.90, hm punk skies, depend nr. 045, seche vite, hm confettikisses, claudia nr.137 white tip, akrylfärg och en makeupsvamp.
Gör såhär:
1. Baslaka!
2. Måla naglarna vita.
3. Gör tre ränder i en färg och fyll i de andra två luckorna med en annan färg. (jag använde Babyblå och babyrosa)
4. Innan färgen har torkat tar du en svamp och furstar från magelspetsen till roten. Detta gör så att färgerna smälter ihop fint.
5. Ta en till färg( i mitt fall grönt) och måla smala ränder imellan de andra två.
6. Ta på ett lager glitterlack.
7. Topplacka!
8. Ta bort lacket som kommit utanför. Det blir rättså kladdigt av svampen.

Tid: 30 min
Svårighetsgrad: 1.5

Karin =D

 
Såhär ser mina naglar ut nu. Det är är kubiss nr.33 som basfärg och över det har jag ett lager mny 126A(glitterlack). Som baslack har jag Claudia nagelstärkare och som topplack har Jag seche vite. Det blåa är blomblad från blåklint som jag torkat. När man torkar blommor tar man ett vanligt A4 och lägger blommor på. Sen viker man pappret och lägger i en bok med en hög med andra böcker ovan på. Efter 4-5 dagar är de lagom Tora för att sätta på naglarna med hjälp av topplack.

P.s förlåt för mina kassa bilder men min kamera gick sönder och vi fick lämna in den så nu måste jag fota med min iPhone 3GS och den kameran suger! :P
 
Picture
Depend nr. 209

Karin

 
Som den lantisen jag är (fast jag har inga kor) tänkte jag göra en design med komönster! Jag använde de här nagellacken: Claudia nr. 137 White Tip, Broadway nail striper (inget nummer), Kubiss nr. 71, Viva la Diva nr 59 och Depend matte top coat.
Så här gjorde jag:
1. Som alltid började jag såklart med ett lager basecoat och strök sedan på tre lager Claudia nr. 137 White Tip.
2. Jag använde mitt dottingtool från panduro hobby för att göra komönstret med det svarta nagellacket från Broadway och det blåa från Kubiss.
3. Sen strök jag också på ett lager med Viva la Diva nr. 59 efter att ha låtit allt torka ordentligt, för att det ska bli "sparkly".
4. Som avslutning strök jag på ett lager av depends matte top coat för att skydda min design och för att få en matt yta.

Linnea!
 
Här är en produkt som jag köpte på Ullared. Det är claudias nagelstärkare med mineraler. Denna nagelstärkare innehåller en blandning av mineraler som stärker och återfuktar nageln och förhindrar att det bryts, splittras eller skivar sig. Mineralierna överlappar varandra och fyller även i räfflorna i nageln så att det blir en jämn yta att lacka på.
Själv tycker jag att den fungerar riktigt bra och sedan jag började använda den har jag Inte brutit en enda nagel! Jag använder nagelstärkaren som baslack.

Eftersom nagelstärkaren är litelite rosa täcker den även mina missfärgningar och hjälper samtidigt till att få bort dem. Tror den kostade 39kr vilket är ett väldigt bra pris!

Karin! :)

 
Denna designen hade jag på en kompis konfirmation. Jag har använt ett lila lack från JC, Claudia sparkling silwer, hm confetti kisses, Claudia nagelstärkare och seche vite. Jag började med att lacka ett lager av claudias nagelstärkare, sen tog jag det lila lacket och målade tre lager. Efter det tog jag en solfjäderspensel och depends metallicsilvriga lack och drog en gång. Sen tog jag en smal mellanlång pensel och fixade til några linjer. Efter det tog jag en tops och duttade dit glitter där linjerna går ihop. Sen tog jag hm confetti kisses och penslade på ett väldigt tunt lager. Sist tog jag på seche vite. Designen tog ca en 30-40 min att göra

Karin :)

 
Picture
Bild till mitt förra i lägg! :P
 
Det här nagellacket köpte jag när jag på Ullared när Karin och jag var där. Det är Kubiss nr. 74. Det är väldigt svårt att få den exakta färgen på nagellacket på bild. I verkligheten ser den mest korallrosa ut, men i vissa ljus kan den se orange eller neonrosa ut. Alla nagellack på Ullared kostar ca 10 kr. Vilket gör att det inte är någon större kvalitet på de. Kubiss nya lack som har den här nya och snyggare flaskan har sämre kvalitet än de gamla tycker jag. De nya täcker sämre, det krävs ca 3 lager för att de ska täcka helt. Dessutom lossnar nagellacket efter bara 1-2 dagar, och det bildas på något sätt luftbubblor mellan lacket och nageln på en del naglar. När jag skriver det här har jag haft det här nagellacket på i ca 4 dagar och på tummen och pekfingret har det gått av jättemycket lack. Jag har inte provat de två andra lacken av nya Kubiss än som jag också köpte på Ullared, så jag vet inte om det bara är det här lacket som är dåligt eller om alla nya Kubiss nagellack är dåliga. Det här lacket får betyget 2/5 eftersom det är en väldigt snygg färg för att det var så billigt.

Linnea
 
Förra onsdagen var jag, Linnea och hennes familj på gekås! Blev en del nagelsaker (såklart). Det jag köpte som handlade om naglar var det på bilden och en snedställd pensel som egentligen är till ögonbrynen. Kommer närmare inlägg om sakerna senare. Köpte även miramar handkräm

Karin

Picture
Claudia minty fresh, metallic spice, cubiss nr.33, claudia nagelstärkare m mineraler, depend magnetlack nr.6000 och seche vite!