Här är designen som prytt mina naglar den senaste veckan.Lacken jag har använt är
Just black Claudia 157
Hm orange minilack
Gult
Claudia Whitney tip 137
Base transparent crystal clear maybelline ny
Kubiss nr33
Mulberry wine isadora 178
Depend 309 röd 142 orange
Seche vite
Gör såhär...
Baslacka och måla naglarna vita
Måla varannan nagel brun och varannan orange genom att dra två diagonala streck från lite mer än halva nageln.
Måla en halv oval på nedre delen av det bruna
Gör två gula prickar som ögon och gör två mindre svarta i dem.
Gör fem prickar i den mörkare färgen på ovalen
Topplacka!


Karin =D
 
Picture
Gjorde ett par fjädernaglar förra veckan. Använde mig av påskfjädrar som är verklighetstroliga och det blev en väldigt cool effekt till ett par vanliga matta nudefärgade naglar. 
Lacken jag använde:
Hm beige Taupe
Depend beautylack (bas)
maybelline new york transparent crystal base nr. 25
Hm matte topcoat



Gör såhär!
1. Baslacka naglarna
2. Måla naglarna med ett nudefärgat nagellack
3. Ta på topplack där du ska sätta på fjädern.
4. Dra fjädern en bit uppifrån och ner på nageln och tryck till ordentligt. Klipp av det som blev över.
5. Ta på matt bas lack på ALLA naglarna.

Karin =)

 
I torsdags fyllde jag 15 år och då fick jag ett Essie nagellack som hette "recessionista" och Essie "Matte about you". På före bilden ser ni "recessionista" utan topplack och på efter bilden med topplack. Det är lite synd att topplacket förändrar färgen lite, men det är ändå sjukt snyggt. På efter- bilden har jag precis strykt på ett lager till av det matta topplacket eftersom det matta försvinner lite efter bara några dagar. Men det är kul så länge det varar. "Recessionista" är faktiskt jättebra! Jag hade inte förväntat mig att borsten skulle vara stor, men det är ganska bred. Vet inte om det är bra eller dåligt...? Men det täcker riktigt bra och det är knappt det behövs ett andra lager. Hoppas att alla Essie nagellack är så! Jag skulle vilja prova fler!
 
Här är en väldigt bra manikyr som stärker naglarna och gör de snyggare!

Du behöver: en skål med ljummet/ varmt vatten, en nagelklippare, en vanlig nagelfil, en poleringsfil,nagel & nagelbandsrengöring, myrraolja eller annan nagelolja, nagelbandskräm, nagelstärkare eller nagelserum, en manikyr pinne eller en platt tandpetare, en nagelborste och handkräm.

Så här ska du göra:
1. Ta bort gammalt nagellack om det behövs och tvätta händerna. Om du ska måla naglarna efteråt tvätta bara med varmt vatten- alltså ingen tvål! Ta gärna med en nagelborste och tvätta under naglarna också.
2. Håll fingrarna i en skål ljummet/ varmt vatten i ca 2 min för att mjuka upp nagelbanden.
3. Putta försiktigt på nagelbanden med manikyrpinnen eller en platt tandpetare. Skrapa bort död hud (det vita) om det behövs.
4. Klipp naglarna till den längd du vill ha de och spara lite så att du kan avsluta med att fila till kanterna och fixa formen du vill ha. Fila också försiktigt med poleringsfilen ovanpå naglen.
5. Stryk på nagel & nagelbandsrengöring på nageln och nagelbanden. Låt verka i några minuter och borsta sen ordentligt med en nagelborste under rinnande varmt vatten.
6. Massera in myrraolja eller annan nagelolja på naglarna för att stärka de och förhindra att de spricker eller skivar sig.
7. Massera in nagelbandskräm på nagelbanden så att de inte ska bli torra och spricka.
8. Om det behövs, stryk på nagelserum där naglarna har skivat sig eller brutits. Om du har mjuka naglar, stryk på nagelstärkare också.
9. Ta på handkräm på händerna för en bättre känsla!

Sen är det klart!!
Av: Linnea
 
Jag köpte hm's matta topplack för någon vecka sedan och har mu hunnit testa det ett par gånger. Innan har jag använt depends fast den suger rent ut sagt. Den gör bara färgerna fula och det är lika glansigt son innan. Med hm's topplack blir det helt matt. Först när man tar på det är det glansigt men när det torkar blir det helmatt. Torkar dessutom väldigt fort och kostar bara 29kr! Det ända minuset är att lagret blir rättså tjockt och går därför av enkelt. Ger ändå produkten 5/5! :D

Karin :)