Här kommer en swatch på mon amie från hm! Pris 20kr
Picture
Två lager! på lillfingret ser man skimmret

Karin =)

 
Picture
Till denna designen har jag använt lumene stärkande baslack, vit akrylfärg, hm´s cherry och deras matta topplack. En liten smal pensel och en dottingtool.

Börja med att baslacka naglarna, måla dem sedan mörkröda. Efter det tar du en pensel och trycker fem gånger mot nageln så det bildar en blomma. Gör vita prickar på olika ställen. Måla med samma röda färg som innan i blommorna. Klart! 
Tid:30 min 

¨

Karin =)

 
Nu är det ju snart halloween, och jag ÄLSKAR halloween!!! Synd bara att jag är lite för stor för att klä ut mig också annars hade jag gjort det också hehe;) I alla fall så kan jag spöka ut mina naglar så mycket jag vill!! Den här gången har jag gjort droppande blod på smutsig bakgrund. Jag använde de här lacken: depend baslack, Kubiss nr. 72, depend nr. 039, Claudia nr. 142 deep love, Essie matte about you och depend topplack. Du behöver de här grejerna också: ett dottingtool, liten pensel (jag använde en akvarell pensel som jag köpt på panduro hobby), en kopp med vatten, en plastficka eller annat underlag i plast som du inte är rädd att smutsa ner och en bit hushållspapper.
Så här gör du:
1. Börja med ett lager baslack och stryk sen på ett eller två lager av ett hudfärgad nagellack, det kanske funkar med andra ljus färger också men hudfärgat är nog bäst.
2. Droppa några droppar svart nagellack på plastfickan, ta den lilla penseln doppa den i vattnet och blanda sen ut lite med det svarta lacket. Smeta sen bara ut det på nageln så att den ser smutsig ut. Det gäller att jobba fort eftersom nagellack torkar fort i vatten, särskilt om det är kallt. Efteråt måste du tvätta penseln i nagellacksborttagning eftersom den har stelnat av vattnet.
3. Stryk sen på ett lager av ett matt topplack, gärna så att nagellacket smetas ut lite.
4. Använd ett dottingtool för att göra blodet. Använd ett blodrött lack, det får gärna vara ganska mörkt, då ser det mer äkta ut. Eller gör som jag blanda det med lite lite svart med hjälp av en tandpetare på plastfickan.
5. Detta är inte nödvändigt men om du vill att designen ska hålla länge, så använd den lilla penseln igen för att stryka på ett vanligt topplack på "blodet". Försök att inte kladda för mycket på det matta för att få den rätta effekten.
6. Dina blodiga naglar är nu klara! Så gå ut och skryt för dina kompisar om dina läskigt snygga naglar!!! Ha en riktigt läskig halloween!!!!!
Av: Linnea

nytt!

10/17/2012

0 Comments

 
Picture
Blev lite nya nagellack senast som  jag var i stan! Från vänster på bilden är det hm´s cracked nail polish, depends nya glitterlack i nr.335, Lumene gloss care strengthning basecoat, hm´s purple glitter och mon amie. 

Det första är ett krackeleringslack och fungerar faktiskt helt okej med tanke på att det kostade 30 kr.

Det andra är ett holografiskt glitter med stora och små bitar i. 25kr
 
Det tredje är ett stärkande baslack med calcium. (kommer recention senare) ord.70kr nu 40kr=)

Det fjärde är ett väldigt snyggt lack som jag inte kan avgöra om det är lila eller guldigt. Dösnyggt iallafall! kostar en tia

Det femte är ett ljusrosa lack med vita glitterstänk i. Lacket passar väldigt bra till fransk manikyr och kostar 20kr. 

Karin =)

 
Picture
Köpte ett packet med viva la divas nageldikaler förra veckan! de kostar egentligen 85 kr på åhlens men det tycker jag är på tok för dyrt, därför passade jag på nu när de säljer ut dem för 20kr. när de var så billiga så tänkte jag "varför inte?" det är ju kul att ha testat. 

Nageldekalerna var rätt så enkla att sätta på och det behövs inga andra lack. det tog cirka en kvart att sätta på dem och fila till kanterna. de ända redskapen jag använde var en sax, en orangestick för att få dem platta och en nagelfil till kanterna. 

Det ända jag kan klaga på är att det inte fanns så många fina mönster och att de gick av så fort. Hade bara på dem i två dagar eftersom vi var på badhuset med skolan, men annars skulle de nog hållit i 3-4 dagar. Dessa 3/5 av mig!


 

Karin!

 
Picture
Hehe vår uppdatering har ju varit sååå bra på den sista tiden... men nu kommer det ett inlägg. =)

Den här designen är väldigt enkel att göra men ändå väldigt snygg. Först målade jag naglarna med ett skimmrigt oranget nagellack. Sedan svampade jag på glitternagellack i det inre hörnet på nageltippen (in mot tummen). Efter det drog jag tre svarta streck med en artliner. Sist memn inte minst gjorde jag prickar längs med några av de svarta strecken och topplackade. Klart!



Lacken jag använde var...
-seche vite topplack
-Claudia nagelstärkare(med mineraler)
-Depend nr. 242 (orangea)
-Claudia  nr.158 sparkling silver
-svart artliner

Verktyg...
-Dotting tool
-Artliner




Karin