Här är depend nr.335 ur deras höstkollektion. Detta är ett lack med genomskinlig bas och holografiskt glitter. Ett väldigt användbart lack som kostade 25kr.
 
Här har jag gjort en ganska enkel design med två färger. Jag använde depend baslack, depend nr. 320, opi just spotted the lizard, hm stay golden och depend topplack.
Så här gjorde jag:
1. Stryk på ett lager baslack och sen två lager av ett vinrött nagellack.
2. Låt det torka ordentligt och dutta sen med ett guldigt nagellack på ungefär 3/4 av nageln.
3. Stryk på ett guldigt glitternagellack med både stora och små glitter på tippen av nageln. Låt torka och stryk på med samma nagellack på ungefär halva nageln. Fortsätt med att sen stryka på 3/4 av nageln och sen ett sista lager på hela nageln så att det ser ut som att det övergår från lite glitter till mer och mer.
4. Stryk på ett lager med glansigt topplack. Sen är det klart!
 
Idag har vi drivit www.magicalnailz. Weebly.com i ett år! Känns som det gått väldigt fort. Vi kanske inte har jättemånga besöksre med det är kull att se tillbaka på gamla inlägg. Liite har vi väl utvecklats. På bilden är två av våra första designer!


Karin och Linnea :)

 
Picture
Det var ju ett tag sen jag fyllde år men inte blivit av att blogga på ett tag. 

Av familjen fick jag de två essielacken, av Linnea isadoralacket och av min kompis lina de tre dependlacken. Kommer enskilda inlägg på det senare. 






Karin