Picture
Detta är min nyaste nageldesign, som jag hittade på youtube. Jag tyckte att den var väldigt fin så jag var tvungen att prova den! Blev ganska nöjd ;)

Picture
Jag använde de här nagellacken: MNY:s genomskinliga glitter- nagellack, en ljusblå depend (vet inte numret), en vit striper, depend topplack och depend baslack. Använd alltid baslack, annars kan den naturliga nageln bli missfärgad.
Så här gör man:
1. Börja med ett lager baslack.
2. Stryk på två tunna lager ljusblått. Vänta ca 2-4 min mellan lagerna så att det inte blir fula märken.
3. Stryk på ett eller två lager glitterlack. Ett lager syns inte så mycket men det tar längre tid och det blir ganska tjockt med två lager.
4. Gör tre linjer tvärs över varandra med stripern.
5. Använd ett dotting tool för att göra en prick i varje spets på linjerna. Gör sen några prickar runt omkring snöflingan också.
6. Stryk på ett lager topplack. Klart!
                                        Linnea

 
Första gången jag använde den här topcoaten tog jag ett "mellantunt" lager men det torkade aldrig så det bleb massor av hack i lacket. Nu en vecka senare testade jag det igen och det torkade, men man måste ta ett väldigt tunt lager och det tar rätt lång tid för det att torka. därför ger jag detta lack 2/5

Karin

 
Här är de två designerna som jag har gjort denna veckan. Fick ta bort den första efter en dag eftersom topcoatenaldrig torkade och det blev fula märken. =(

Design 1
1. Rengör och baslacka naglarna.
2. Måla naglarna med en grundfärg.
3. Gör en sned fransk manikyr från utsidan på handen/nageln och inåt. 
4. Ta en striper och gör en linje till lite längre in på nageln. (Om det blir lite snett kan man fixa till det med att lägga till lite av grundfärgen sen)
5. Ta en dotingtool och gör små glittriga prickar ovanför linjen med stripern.
6. Svampa på glitter på den sneda manikyren.
7. Topplacka!
Gjorde denna i lite juliga färger! =D de jag använt är kicks topp och baslack,nr. 023, 044 och033 

Design 2
På denna desinen gör man likadant fast utan prickarna och glittret. Lacken jag använt är kicks topp och baslack nr. 033 och maybellines mörkgröna glansiga (tror det är nr.761)

Karin

 
Här är lacken som jag köpte förra veckan.
tre depend lack för halva priset + att det var ta tre betala för två så betalade bara 25 kr =D det är nr. 245 , 218 och 201
Köpte också sex lack från kicks. Där var också ta tre betala för två. Här är tre av dem. Nr 044, 039 och 037

Karin